Вашите отзиви относно новото NFS:Shift
3 posters
Страница 1 от 1
Вашите отзиви относно новото NFS:Shift
Когато я видях качена в католага на замунда викам ура най-накрая излезе. Като я качих и оправих останах разочарован , тези от ЕА правят гаф след гаф първо Carbon , после Pro Street сега и това,като гледам графиката не е кои знае какво, управлението е супер шит с 2 думи сякаш е правена не за 1 година а за 1 седмица. Ако човек иска писта защо да не играе Collin-a или Грид-а. Самата игра не е в духът на NFS , а именно гонките с тунинговани коли , преследване с полиция и тн. Причината да са най-добрите Undergroun(за мен),Undergroun 2 и Undercovera-a , а и до някъде Most Wanted , е че тогава много нашумя тунинга спойлери , предни задни брони и т.н. Drag и Drift пистите вече ги няма в новите поредици а те са нещо уникално. И все пак поради липсата на по-добро ще трябва да се играе.Но мился в скоро време да я спирам и да се връщам към страрите NFS-а или най-вече към Undercover-a.
Вие какво мислите по въпроса?
n0 3x!s7-Sv0g3- Брой мнения : 116
Местожителство : Своге/София
Re: Вашите отзиви относно новото NFS:Shift
n0 3x!s7-Sv0g3 написа:Когато я видях качена в католага на замунда викам ура най-накрая излезе. Като я качих и оправих останах разочарован , тези от ЕА правят гаф след гаф първо Carbon , после Pro Street сега и това,като гледам графиката не е кои знае какво, управлението е супер шит с 2 думи сякаш е правена не за 1 година а за 1 седмица. Ако човек иска писта защо да не играе Collin-a или Грид-а. Самата игра не е в духът на NFS , а именно гонките с тунинговани коли , преследване с полиция и тн. Причината да са най-добрите Undergroun(за мен),Undergroun 2 и Undercovera-a , а и до някъде Most Wanted , е че тогава много нашумя тунинга спойлери , предни задни брони и т.н. Drag и Drift пистите вече ги няма в новите поредици а те са нещо уникално. И все пак поради липсата на по-добро ще трябва да се играе.Но мился в скоро време да я спирам и да се връщам към страрите NFS-а или най-вече към Undercover-a.
Не съм играл новото NFS SHIFT, но в момента го свалям

Имам много добри впечатления от NFS Undercover, за разлика от NFS ProStreet, която тотално ме разочарова /това e лично мое мнение/.
Дано NFS SHIFT да ми хареса /не мога давам мнение за нещо, което не съм пробвал/!
Последната промяна е направена от Admin на Сря 07 Окт 2009, 23:16; мнението е било променяно общо 1 път
аз пък съм по голям фен на ЦС-а 

bluedogg- Брой мнения : 3
Местожителство : Своге
bluedogg написа:аз пък съм по голям фен на ЦС-а
Тая тема не се отнася за ЦС

Щом си фен на ЦС-а направи една тема за ЦС-а и да пишем в нея...

n0 3x!s7-Sv0g3- Брой мнения : 116
Местожителство : Своге/София
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|