WWW.SPORTIST-SVOGE.NET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Правила на форума!

Go down

Правила на форума! Empty Правила на форума!

Писане  Admin Нед 20 Сеп 2009, 13:16

Задължително прочети правилата преди да пишеш във Форума!


1. Задължително е потребителите да използват КИРИЛИЦА, освен ако не се налага изписването на чужди думи, имена, линкове и др. Постовете, в които не е спазено това правило ще бъдат изтривани.

2. Желателно е потребителите да избягват големия брой емотикони, както и прекаляването с главни букви и пунктуационни знаци в постовете и заглавията.

3. Потребители, които се представят за част от екипа на форума (администратори, модератори), ще бъдат предупреждавани, а след това санкционирани. Умоляват се потребители, които забележат подобно нещо, незабавно да уведомят ръководството на форума.

4. Забранява се използването на вулгарни думи и псувни и отправянето на обиди към потребител, модератор или администратор. Потребителите, нарушили това правило ще бъдат санкционирани.

5. Спамът ще се контролира стриктно. Тези, които прекаляват, ще бъдат предупреждавани, а след това и отстранявани.

6. Модераторите имат право да променят или трият постове, да трият или заключват теми, които нарушават правилата на форума и добрия тон.

7. Потребители, нарушили правилата на този форум, ще бъдат предупреждавани максумум 2 пъти, след което ще последва бан.

8. Забранява се регистрирането на повече от един акаунт (профил) от потребител. Особено строго ще се следи, когато това се прави с цел избягване на бан - в този случай, освен деактивиране на втория акаунт, ще бъде удължаван срока на наказанието по първоначалния.

9. Администраторът и модераторите имат право да променят тези правила по всяко време. Промените в правилата ще бъдат обявявани в "Съобщения".
Admin
Admin
Admin

Брой мнения : 95
Join date : 08.07.2009
Местожителство : Своге

http://www.sportist-svoge.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите