Какво мислите за стадиона на Спортист?!
+4
Tedenecety_svoge
n0 3x!s7-Sv0g3
SportistSVG
Admin
8 posters
WWW.SPORTIST-SVOGE.NET :: ПФК Спортист - Своге --- раздел само за привърженици :: Градски стадион - Своге
Страница 1 от 1
Какво мислите за стадиона на Спортист?!
Какво мислите за Градски стадион - Своге В момента се извършват ремонтни работи, но дали ще бъде одобрен от Лицензионната комисия на БФС Има ли достатъчно време да бъде пригоден за стандартите на "А" ПФГ Градски стадион - Своге
Последната промяна е направена от Admin на Сря 07 Окт 2009, 23:19; мнението е било променяно общо 2 пъти
Re: Какво мислите за стадиона на Спортист?!
Стадиона е изциало реконструиран и вече напълно готов за мачовете !!! МНОГО ДОБРЕ Е СТАНАЛ,САМО СВОГЕ
SportistSVG- Брой мнения : 111
Местожителство : СВОГЕ
Голямо бижу е станал,много ме кефи и се надявам за в бъдеще СПОРТИСТ само победи да има на него. Дай СВОГЕЕ ! МН Е ДОБЪР ! (Стадиона)
n0 3x!s7-Sv0g3- Брой мнения : 116
Местожителство : Своге/София
Стадиона е Перфектен Sportist Swoge The Best Forever ;*
Tedenecety_svoge- Брой мнения : 5
Местожителство : Sswogeeee
Според мен трябва да се молим всеки ден да вали и да го направим игрище за водна топка.Ще се постигнат повече успехи
От Admin
Не си сериозен!!!
ПОСЛЕДНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ !!! При следващото провинение ще бъдете ИЗХВЪРЛЕН от форума!
От Admin
Не си сериозен!!!
ПОСЛЕДНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ !!! При следващото провинение ще бъдете ИЗХВЪРЛЕН от форума!
Gradinarche- Брой мнения : 10
Какво като се е наводнил стадиона,ти веднага,случило се е,всички сме безсилни пред майката природа,най-вероятно и вашия стадион да беше до една от най-големите реки у БГ щеше за заприлича на поляна за пасане на овце,селяк. ! Но благодарение на намесата на Община Своге стадиона стана едно голямо бижу,и съм сигурен,че ще стане и по-добър от вашата поляна наподобяваща стадион !
Gradinarche написа:Според мен трябва да се молим всеки ден да вали и да го направим игрище за водна топка.Ще се постигнат повече успехи
От Admin
Не си сериозен!!!
Добре де защо самия админ нарушава правилата,като не говори по темата,а обсъжда потребителите,а и просто споделям мнение и на мен не ми се иска да е така,но какво да се прави...В крайна сметка,както искаш,но се старая да съм реалист и да разчупя малко сериозния тон,защото ще стане твърде тягостно и тегаво,което въобще не е добре и води до много нерви.Ако решиш да ме махнеш със здраве момчета...
Gradinarche- Брой мнения : 10
Стадиона е перфектен ,а тревното покритие е отлично Само СВОГЕ
Viktor_SvG- Брой мнения : 8
Местожителство : Своге
След цялостната реконструкция, Градски стадион - Своге е в отлично състояние!
В Своге до края на есенния полусезон ще гостуват: Черно море, Локо Мездра, Левски, Сливен и Миньор Перник.
В Своге до края на есенния полусезон ще гостуват: Черно море, Локо Мездра, Левски, Сливен и Миньор Перник.
Последната промяна е направена от Admin на Сря 07 Окт 2009, 23:19; мнението е било променяно общо 1 път
СТАДИОНА НИ Е ПЕРФКЕТЕН, ТРЕВНА ПЛОЩ Е ДОРИ ПО-ДОБРА ОТ ТАЗИ НА НАЦИОНАЛНИЯ СТАДИОН В МОМЕНТА .... ЕТО ДОКАЗАТЕЛСТВО:
Мн добър стадион е не е възможно най-добър но все пак ние туко що влязохме в А група ще има още промени но има време
bluedogg- Брой мнения : 3
Местожителство : Своге
Ето още 3 доказателства за това ,че стадиона е ПЕРФЕКТЕН !
Пожелавам само победи на Спортист Своге на новия и реконструиран стадион.
Пожелавам само победи на Спортист Своге на новия и реконструиран стадион.
Стадиона в Своге, винаги е имал добра тревна настилка, въпроса е как ще се поддържа. Пожелавам на всеки свогенец да гледа със голямо удоволствие мачовете на Спортист като домакин.
SportistSvoge- Брой мнения : 6
Similar topics
» Какво мислите за селекцията?
» Какво мислите за WWW.SPORTIST-SVOGE.HIT.BG?!
» Какво мислите за www.sportist-svoge.bulgarianforum.net?
» Снимки, коментари и отзиви относно Call of Duty: World at war, какво мислите и Вие?
» РИЛСКИ СПОРТИСТ 2:0 СПОРТИСТ СВОГЕ /08.10.09г./
» Какво мислите за WWW.SPORTIST-SVOGE.HIT.BG?!
» Какво мислите за www.sportist-svoge.bulgarianforum.net?
» Снимки, коментари и отзиви относно Call of Duty: World at war, какво мислите и Вие?
» РИЛСКИ СПОРТИСТ 2:0 СПОРТИСТ СВОГЕ /08.10.09г./
WWW.SPORTIST-SVOGE.NET :: ПФК Спортист - Своге --- раздел само за привърженици :: Градски стадион - Своге
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|